Rechtvaardigheid en strijdvaardigheid zijn de bouwstenen van ons vak!

Werkwijze

Keizersgracht Ray juristen + advocaten bestaat uit een team van ambitieuze advocaten, juridische medewerkers en secretaresses. We zijn klantgericht, strijdvaardig en bieden advies en rechtsbijstand op maat.

Het mag misschien voor zich spreken, maar we willen het niet onvermeld laten: alle advocaten bij ons kantoor hebben ruime ervaring en/of  zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, huur- en bouwrecht, handels- en/of ondernemingsrecht alsmede het incasso’s, faillissementsrecht en aansprakelijkheidskwesties. Periodiek organiseren wij lezingen over actuele onderwerpen.

Ik ben gedagvaard of wil dagvaarden; wie biedt mij goede bijstand en vertegenwoordiging bij een rechtbank? Eén van mijn crediteuren gaat failliet; wat moet ik doen? Ik wil een werknemer ontslaan of ik word ontslagen; wat moet ik doen? Zijn mijn algemene voorwaarden en arbeidsovereenkomsten goed op orde? Het zijn slechts een paar voorbeelden van vragen waarmee wij u kunnen en zullen helpen.

Keizersgracht Ray juristen + advocaten staat u met raad en daad bij, zowel ten aanzien van uw alledaagse juridische vraagstukken als bij de meer ingrijpende gebeurtenissen.

Keizersgracht Ray juristen + advocaten is aangesloten bij de Orde van Advocaten, staat ingeschreven op het tableau van de rechtbank en is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg.

Tarieven

Tijdens een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek inventariseren we uw positie en maken een inschatting van uw hulpvraag, uw kansen en eventuele risico’s. De inhoud van een eerste gesprek is uiteraard afhankelijk van de aard van het probleem dat u ondervindt en de vraag die u voor ons heeft. Wilt u advies hebben? Dan kunnen we in het eerste gesprek bekijken welke vragen u heeft. Heeft u te maken met een conflict of  een gerechtelijke procedure? Dan analyseren wij de goede kansen.

Het eerste gesprek van een 1 uur is bij ons kantoor gratis. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke offerte. Nadien stemmen we uw keuze persoonlijk met u af.

Plan nu direct een afspraak in via info@rayadvocaten.nl of telefonisch via 0475 – 387270

Ons team

Mr. Annerieke Ray

Advocaat

Annerieke Ray-Engels studeerde van 1997 tot en met 2001 aan de Universiteit van Maastricht en werd in 2001 als advocate beëdigd. Ze werkte gedurende 8 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in Venlo en heeft het kantoor per 1 januari 2010 opgericht.  In 2006 en 2008 rondde zij de postuniversitaire specialisatie-opleidingen Arbeidsrecht (PALA, Erasmus Universiteit Rotterdam) en Nationaal & Internationaal Contracteren (Grotius) af. Annerieke Ray-Engels heeft in de afgelopen jaren regelmatig lezingen verzorgd voor onder andere de Kamer van Koophandel en voor netwerkclubs en schreef columns voor Limburg Onderneemt. Zij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Arrondissement Limburg en beschikt over ruime ervaring in procederen, adviseren en in het bieden van juridische bijstand.

Annerieke Ray-Engels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht
  •  Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Mr. Ruben Scheepers

Advocaat

Ruben Scheepers studeerde in 2007 af aan de Universiteit van Maastricht en werkte tot 2012 voor diverse juridische dienstverleners. Als bedrijfsjurist behartigde Ruben Scheepers de belangen van ondernemers in diverse branches. Vanaf 2012 versterkt Ruben Scheepers het team van Ray Advocaten B.V. en is hij beëdigd tot advocaat. Zijn aandachtsgebieden zijn Huur- en Bouwrecht, Arbeidsrecht,  Handels- en Ondernemingsrecht en incasso van vorderingen.

Ruben Scheepers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht
  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

© Keizersgracht Ray

Algemene voorwaarden:  http://www.keizersgrachtray.nl/algemene-voorwaarden-2023/

klachtenregeling: http://www.keizersgrachtray.nl/wp-content/uploads/2023/01/Klachtenregeling-KeizersgrachtRay.pdf